Alquiler de coche con conductor Barcelona VIP Montpe Tours logo

VISITA PRIVADA MONTSERRAT + CELLERS PENEDÉS

Monestir de Montserrat

Cellers Penedès

Inclòs amb VISITA PRIVADA MONTSERRAT + CELLERS PENEDÉS

Transport VIP

Conductor

Aigües

(No inclòs tiquets Església i La Moreneta)(20€ per persona)

(No inclòs tiquets Cellers Penedès)(40€ per persona)

Visita Monestir de Montserrat

Servei de lloguer de vehicle amb conductor per Monestir de Montserrat

El monestir de Santa Maria de Montserrat és una abadia benedictina situada a la muntanya de Montserrat, província de Barcelona, a una alçada de 720 metres sobre el nivell del mar. La imatge de la Mare de Déu de Montserrat, anomenada popularment La Moreneta pel color fosc de la pell, és una talla romànica policromada del segle XII d’una gran bellesa. El 1881, la Mare de Déu de Montserrat va ser proclamada Patrona de Catalunya pel papa Lleó XIII.
Des del 1947 està entronitzada en un retaule de plata, sufragat per subscripció popular, a la part superior de l’absis de la basílica

Visita Cellers Penedès

Servei de lloguer de vehicle amb conductor per Cellers Penedès

L’Alt Panadés és una de les quatre comarques en què va quedar dividit Panadés a la divisió comarcal de Catalunya de 1987. Es tracta d’una comarca famosa per les vinyes i l’elaboració de vins i caves reconeguts internacionalment. Visita Cellers Penedès . Ens agrada que les teves incursions a l’enoturisme et serveixin també per inspirar-te i gaudir de nous paisatges. Per això, ens enorgulleix oferir-te un paisatge únic que farà la teva visita al Penedès encara més inoblidable.