Alquiler de coche con conductor Barcelona VIP Montpe Tours logo

Tours privats i excursions urbanes

Lloguer de cotxe i vehicles amb conductor per Excursions Urbanes

Excursions Urbanes

Visita els llocs turístics més populars combinats amb llocs secrets de Barcelona i Catalunya

Tours Privats

Servei de Tour amb lloguer de vehicle amb conductor per visitar les teves destinacions seleccionades

Tours Combinats

Escull el teu recorregut entre dues o més destinacions i descobreix llocs increïbles

Barcelona , la capital cosmopolita de la regió de Catalunya a Espanya, és coneguda pel seu art i arquitectura. La fantàstica església de la Sagrada Família i altres fites modernistes dissenyades per Antoni Gaudí adornen la ciutat. Al nostre Tour Barcelona veuràs El Museu Picasso i la Fundació Joan Miró mostren l’art modern dels artistes que donen origen als noms. El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), ubicat a la muntanya de Montjuïc.

El barri Gòtic és una de les zones màgiques de la ciutat comtal que compta amb el Museu Picasso de Barcelona, la Catedral de la Creu i Santa Eulàlia, Plaça del Rei, etc. El barri Gòtic , és un districte amb encant que té estrets carrerons medievals plens de bars de moda, pubs i restaurants catalans. Els artesans venen productes de cuir i pedreria als voltants de la catedral de Barcelona i les parades de flors i menjar abarroten la concorreguda Rambla.

Tarragona és una ciutat portuària de la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya. Al Tour Tarragona veuràs moltes ruïnes antigues, com la colònia romana de Tàrraco.

Girona és una ciutat a la regió de Catalunya, al nord-est d’Espanya, al costat del riu Oñar. És coneguda per la seva arquitectura medieval, el Barri Vell emmurallat (Barri Vell) i les ruïnes romanes de la fortalesa Força Vella.

Reserva el vehicle amb conductor que necessites

Serveis exclusius de trasllats, tours o excursions amb vehicles de gamma alta