Avís legal i Política de Privadesa

PEDRO INFANTES IBAÑEZ compleix els requisits establerts a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, així com a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i de tal efecte ha creat el següent Avís Legal:

Informació
PEDRO INFANTES IBAÑEZ té el seu domicili fiscal a Ind. de Llevant, Camí de Can Gavarra, núm. 2, 08213 Polinyà, Barcelona

PEDRO INFANTES IBAÑEZ (34747504R) està registrat com a petita empresa a l’Agència Tributària.

Informació del contacte

PERE INFANTS IBAÑEZ

Ind. de Llevant, Camí de Can Gavarra, núm. 2, 08213 Polinyà, Barcelona

Mòbil: 625 919 519

Correu electrònic: acmontpe@montpe.es

Condicions generals dús

L’usuari del lloc web accepta plenament i sense reserves les disposicions incloses en aquest Avís Legal, a la versió publicada per PEDRO INFANTES IBAÑEZ, en el mateix moment en què accedeix al lloc web.

El lloc web de PEDRO INFANTES IBAÑEZ és de lliure visita i l’usuari es compromet a utilitzar els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei, la moral, els bons costums i el present Avís Legal. A aquest efecte, lusuari sabstindrà dutilitzar el lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ, no es fa responsable dels errors o omissions, dels continguts de la Web o altres continguts als quals es pugui accedir a través d’aquesta, ni dels danys derivats de la utilització del Web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació proporcionada.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ, ni garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions al sistema informàtic, als documents electrònics o als fitxers de l’usuari de la Web; ni respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin causar a lusuari oa tercers.

La Web té caràcter merament informatiu, per la qual cosa el contingut podrà ser modificat, ampliat o eliminat en qualsevol moment, sense avís previ.

PEDRO INFANTES IBAÑEZ, es reserva el dret a actualitzar els continguts del lloc web i eliminar-los, així com a limitar-ne i impedir-ne l’accés, ja sigui de forma temporal o definitiva, sense previ avís.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web i els seus continguts (textos, imatges, dissenys, creativitats, programari, codi font) pertanyen a PEDRO INFANTES IBAÑEZ. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts en aquest lloc web estan protegits per llei i en queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l’autorització expressa de PEDRO INFANTES IBAÑEZ.