Alquiler de coche con conductor Barcelona VIP Montpe Tours logo

Minibús per a grups

Servei de lloguer de cotxe amb conductor per Minibús per a grups

Lloguer de minibús amb conductor per a esdeveniments, festes privades i excursions

VIP MONTPE TOURS disposa d’un servei de Llogar Minibús amb conductor professional per a aquells clients que necessitin un vehicle amb més capacitat per acollir més passatgers en un desplaçament. Hi ha moments que la contractació d’un minibús és l’opció més assenyada i econòmica. Des d’excursions escolars fins a festes de casament, els minibusos ofereixen un transport segur per a un grup.

Servei de Llogar Minibús . Ideal per a trasllats a l’aeroport, congressos, tours urbans, casaments, viatges als diferents pobles de Catalunya, comiats de solters i esdeveniments esportius. El servei inclou un conductor professional o diversos segons la distància que cal recórrer. El millor mitjà de transport quan es viatja en grups petits o grans. Aneu al vostre ritme amb nosaltres i viatgeu d’una manera còmoda. Excel·lent per a tours individuals o de diversos dies.

Reserva Minibús per a grups

Servei de lloguer de vehicles amb conductors professionals

Escolliu llogar un minibús per a excursions urbanes a Barcelona o sortides a altres poblacions de Catalunya

AVANTATGES DE LLOGAR MINIBÚS

 • Els minibusos us deixen a la ubicació exacta de la destinació. En comparació amb altres mitjans de transport com els trens, autobusos públics o avions que només el porten a l’estació o l’aeroport més proper de la ciutat o poble.
 • Els minibusos us deixen a la ubicació exacta de la destinació. En comparació amb altres mitjans de transport com els trens, autobusos públics o avions que només el porten a l’estació o l’aeroport més proper de la ciutat o poble.
 • Els minibusos són ideals per fer distàncies llargues i curtcircuits dins de qualsevol regió del país oa l’estranger.
 • Llogar un minibus proporciona la flexibilitat necessària si voleu canviar l’itinerari durant el viatge.
 • Els minibusos ofereixen la possibilitat de viatjar juntament amb un grup d’amics, familiars, col·legues, independentment del número.
 • El concepte de minibus ha representat el mitjà ideal de transport durant anys, sobretot quan l’itinerari planificat integra diverses destinacions en un període de temps més curt.
 • Lavar un minibus és molt més eficient des del punt de vista del consum per passatger que qualsevol altre mitjà en el transport.
 • Els minibusos són els mitjans de transport més barats en termes del cost/del passatger, un terç més econòmic que l’ús del tren i 70% més barat que l’avió.
 • Els minibusos ofereixen la possibilitat d’escollir el vehicle segons les opcions, el nombre de seients de passatgers i el preu.
 • El lloguer dels minibus, inclouen un o dos conductors professionals a la vostra disposició per al viatge sencer, tot dependrà del trajecte del viatge.
 • Qualsevol minibus pot ser reemplaçat immediatament en cas de mal funcionament tècnic, evitant llargs períodes despera en estacions o aeroports
 • Aquest servei està disponible tant per a particulars com per a empreses que necessitin aquest tipus de transport amb conductor.
 • Tots els nostres conductors coneixen les principals rutes locals i de la regió, tenen un coneixement immillorable de la xarxa de carreteres. Poden portar-lo de manera segura i saben evitar els embussos segons la zona i hora de cada ciutat.
 • Ideal per al trasllat de grups a festes o matrimonis.

Nosaltres et portem per a tu que només hagis de gaudir del trajecte

L´estiu s´acosta ràpidament, i tots estem pensant en les vacances, excursions i festivals de música. Pot passar una situació en què vostè necessita viatjar amb un grup, per a la feina o per a l’oci. Som aquí per portar-lo a la destinació amb seguretat, amb un conductor per navegar i prendre l’estrès del seu dia. Recordem que a VIP MONTPE TOURS garantim que tots els nostres serveis es realitzen mitjançant vehicles capacitats i revisats per efectuar correctament qualsevol dels trajectes que realitzem, sota l’aprovació de professionals experts. A més, i per garantir encara més la seguretat, disposem de professionals qualificats davant de qualsevol dels vehicles que utilitzem per efectuar els serveis, ja sigui un minibús, minivan i cotxes de gamma alta.

Finalment, per facilitar la reserva del Llogar Minibús , podeu utilitzar el formulari situat a la part inferior d’aquesta mateixa pàgina. Una manera ràpida i senzilla per sol·licitar el desplaçament a VIP MONTPE TOURS .

*Ens encarregarem d’adaptar un preu ajustat i corresponent al servei prestat.

Necessites un vehicle amb conductor per a un servei de Minibús per a grups?

Per reservar el Servei de Minibús per a grups, contacta'ns o envia'ns un WhatsApp