Alquiler de coche con conductor Barcelona VIP Montpe Tours logo

Excursions urbanes Barcelona

Servei de lloguer de cotxe amb conductor per Excursions urbanes Barcelona

Llogar un cotxe amb conductor és una de les millors alternatives per aconseguir una gran visió de Barcelona

Les Excursions Urbanes Barcelona han esdevingut una de les millors alternatives per obtenir una gran visió general. Dissenyem tours entre els llocs turístics més populars combinats amb els llocs secrets de Barcelona i Catalunya.

Els tours solen prendre un dia sencer se centren en un tema específic com ara l’arquitectura general, la història o les arts, o passejos per a la Costa Brava. Per arribar a explorar el centre històric de Barcelona, és millor contractar una excursió urbana amb el suport logístic de VIP MONTPE TOURSLloguer de Conductor Professional –.

Reserva Excursions urbanes Barcelona

Servei de lloguer de vehicles amb conductors professionals

Barcelona té molts llocs turístics i racons per oferir

Cada Tour podrà centrar-se en una àrea determinada o en els temes preferits pel grup. Els recorreguts dins Barcelona més freqüents són basats en el caràcter Modernista de la ciutat, passejades per zones especials del Barri Gòtic, Museus i fins i tot visites gurmet de la cuina catalana combinant experiències culturals i culinàries.

És cert que Barcelona té molts llocs per oferir. Tot i això els experts sempre recomanen excursions i tours als pobles o als afores de Barcelona. Les excursions principals a Catalunya es dirigeixen a llocs com la muntanya sagrada de Montserrat, al museu de Salvador Dalí a Figueres i platges a Sitges oa la Costa Brava una excel·lent ruta mediterrània. Serà probablement la vostra opció preferida.

Necessites un vehicle amb conductor per a un servei de Excursions urbanes Barcelona?

Per reservar el Servei de Excursions urbanes Barcelona, contacta'ns o envia'ns un WhatsApp